Милан Радуловић Лаћа син покојне Марине Туцаковић и Александра Радуловића Футе, умро је изненада на улици у Израелу.

Лаћа је пре 15 месеци остао без мајке Марине Туцаковић, од чега се никада није опоравио. Свој мир налазио је у путовањима, а у децембру ове године кренуо је на пут у Свету земљу у Израел, што је написао и на Твитеру.

Вера Вуксановић, Лаћина пријатељица од свог друга опростила се на Инстаграму поделивши последњу гласовну поруку коју јој је послао.

- Ићи ћу у Јерусалим, сигурно. Моја другарица узела ми је свећу у Јерусалиму и направила заштиту, и сад ме тера, морам да носим у ранцу, да свуда носим те свеће, пошто ћу цели свет и пут да обиђем и онда на крају донесем кући свеће из Јерусалима и пустим у небо да се запале - обећао јој је Лаћа у поруци.

Фото: Инстаграм принтскрин/veravuksanovic

 

 

- Лепото, зар је морало овако? Почивај у миру. Нек те анђели чувају - написала је Вуксановићева уз емотиконе сломљених срца на Инстаграму.

Милан Лаћа Радуловић, син Марине Туцаковић и Александра Радуловића Футе рођен је 1986. године. Лаћа је пошао стопама своје мајке, па је писао текстове песама за многе наше познате личности. Његов живот обележиле су две трагедије, смрт брата Милоша 2008. године и мајке Марине Туцаковић.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".