Син Марине Туцаковић, Милан Лаћа Радуловић пронађен је мртав 19. децембра у Тел Авиву на улици, а његов отац Александар Фута Радуловић сломљен је од бола и како преносе медији, не отвара врата никоме.

Ипак, њихова кума, Маријана Петровић открила је да је посетила Футу јуче и да не може речима да опише осећања Лаћиног оца после сазнања о синовљевој смрти.

Маријана, која је била Маринина дугогодишња пријатељица, тврди да се чека допремање Лаћиног тела у Србију, те да датум сахране и даље није познат.

Фото: Принтскрин/ВИП ТВ

 

Додала је и да је његов отац у ужасном стању након сазнања о смрти сина:

- Не знам шта да вам кажем, била сам код Футе јуче и човек је мртав. Како бих вам описала ту ситуацију, ја сам ван себе, а не он - казала је одмах Маријана која је рекла да не зна нешто више о Лаћиној смрти.

Фото: В.Данилов

 

- Не знамо ништа јер је он у тим тренуцима био сам. Изашао је из хотела ноћу, вероватно у излазак и то се десило на улици - казала је Петровићева и додала да се Фута свакодневно пре трагичног исхода чуо са сином:

- Фута се сваког дана пре тога чуо с Лаћом, а онда није могао да га добије дан и по и пријавио је његов нестанак - испричала је Маријана и потврдила да ће Милан Радуловић Лаћа бити сахрањен поред покојне мајке Марине и брата Милоша:

- Да, тамо ће бити сахрањен, али и даље не знамо датум, ништа се не зна - закључила је Маријана за "Информер".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".