Одиграла  је преко 60 позоришних улога и снимила више од 50 филмова глумачка дива која је телевизијско стваралаштво обележила серијама “Докторка на селу”, “Бољи живот”, “Портрет Илије Певца”, “Крај династије Обреновић”, “Горки плодови”, Мирис кише на Балкану” и другим, а једна од најзапаженијих свакако је улога незаборавне Долли Белл.

 

 

Сада је добитница бројних престижних награда и признања Љиљана Благојевић отишла у пензију, а након извођења представе “Велика драма” у Народном позоришту у Београду од стране своје публике испраћена је како доликује, громогласним аплаузом и овацијама, како једна врсна глумица и заслужује.

Поред публике која јој је одала поштовање за све постигнуто током блиставе каријере, и колеге из позоришта приредиле су јој предивно изненађење, те је као знак пажње добила и торту што је и поделила на свом "Инстаграм" налогу исказавши захвалност:

 

 

 - Постоје дивни људи у позоришту које ви драга публико не видите, али без којих ни ми не би били то што јесмо.Таква је породица Јоксић. Биља и Зоран и њихове две прелепе ћерке. Направила ми је Биља торту за испраћај у пензију. Добри људи хвала вам - написала је глумица уз неколико фотографија.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".