Певачица Бритни Спирс је пре нешто више од годину дана постала слободна особа те је након 13 година ослобођења старатељства свог оца који је апсолутно контролисао њен приватни и пословни живот. 

 

 

Многи су оптужили њеног оца Џејмија да је своју ћерку држао у усталнови за психички нестабилне особе против њене воље и да јој одузима слободу у сваком аспекту њеног живота. 

До сада се није превише оглашавао, али је недавно у интервјуу за Тхе Маил он Сундаy, који је његов први интервју након више од деценије, мало отвореније говорио о својој ћерки тврдећи да је он једини разлог што је она данас жива. 

Како тврди отац Бритни Спирс, то је била нужна интервенција која је спасила певачицу из њених најмрачнијих дана, али и сачувала однос са синовима Престоном и Џејденом.

Фото: Профимедиа

 

 

Џејми признаје да су то била тешка времена и да не жели да ствара привидно лепу слику о ситуацији која је иза њих. 

Ипак, сматра да су одлуке биле исправне,чак и ако су нашкодиле односу између оца и ћерке. 

 

 

– Неће се сви сложити са мном. Било је то ђаволски тешко време, али ја своју ћерку волим свим срцем и душом. Питам се где би данас моја ћерка била да нисам тако поступио. Мислите ли да би она била жива без надзора? Ја знам да не би – рекао је Џејми

Џејми признаје да је однос између њега и Бритни нарушен, али он сматра да мора да пази шта говори како им то не би нашкодило и у будућности.

– Не желим је гурнути низ рупу испред које се тренутно налази – коментарисао је Џејми бираним речима њене објаве на друштвеним мрежама.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".