Фолкер Драган Којић Кеба годинама уназад прећуткивао је о здравственом проблему, који су му лекари дијагностиковали. О свему су знали супруга Оља, ћерка Наташа и син Игор, али у јавности о томе никада није желео да говори, већ је хтео да све остане тајна у кругу породице.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

Кеби је, наиме, 2013. године дијагностикована болест срца, ангина пекторис због које му је саветовано да драстично промени навике, што је он делимично и урадио. Исхрану је потпуно променио, кренуо је са благим тренингом, оно што међутим никако није успео да коригује то су захтевне професионалне обавезе.

Фото: АТА имагес

 

 

- Кеби су први пут дијагностиковали болест 2013. године, тада је добио лекове и речено му је да измегава стрес, да се уредно и квалитетно храни. У једном тренутку се чак помињала и операција, али ју је избегао. Трудио се колико је могао, али свашта га је ломило. Син се оженио Северином, развлачили су их по новинама, онда се развео, али највећу муку му је задавала ћерка Наташа која је већ 10 година у Америци, где је покушавала да изгради каријеру. Он је душу исплакао од бриге за ћерком - рекао је за "Свет" извор близак музичару, који је од последње хоспитализације постао узоран пацијент, те болест срца држи у стању мировања, а верује се да ће му Ташин повратак итекако годити.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".