Водитељка Бојана Ристивојевић се пре неколико месеци вратила на мале екране, након што је родила ћерку, а потом је и признала да се растала од оца свог детета.

Недавно је донела одлуку да више не буде плавуша, па је кренула у процес фарбања косе и објавила слику на којој је неколико нијанси тамнија, а сада је тек уследило право изненађење!

Бојана Ристивојевић дефинитивно више није плавуша, будући да од светлије косе није остао ни прамен, већ је сада, веровали или не, права бринета!

Објавила је слику са својим фризером и показала да је презадовољна променом, али признала да јој треба времена да се на исту навикне.

И њеним пратиоцима очигледно треба мало времена, с обзиром на то да су јој поручили да је скроз друга жена, али и да јој пристаје промена.

"Као плавуша сте атрактивни, а као бринета прелепи", "Лепша си плава, дефинитивно", "Друга жена", "Много лепше изгледаш с овом бојом косе", "Лудило", "Лепа, али мени је плава лепша", гласе коментари које је добила, а неки је пореде и са Ким Кардашијан. Погледајте како јој стоји нова боја:

Крајем септембра прославила је први рођендан ћерки Митри гала слављем у једном ресторану, када је микрофон дохватила и њена колегиница Јована Јеремић.

Погледајте и како је Бојана изгледала као плавуша, па закључите да ли је лепша као плавуша или као бринета!

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".