- Може фино да се заради. Не могу рећи конкретну цифру коју сам зарадила, али јесам довољно за себе. Да сам мало више показала себе, досад би могла кућу да купим, велике паре могу да се зараде - навела је била Милица Дабовић, која не крије да бодри друге у намери да отворе налог на ОнлиФенс-у.

- Ја никоме нисам рекла "немој да отвараш ОФ налог". Саветовала сам их да гледају докле могу да иду. Тим девојкама је много лакше него мени, ја се бојим, док оне немају чега да се боје. То је пре било за све људе, тамо су кувари показивали своје рецепте. Ја сам дошла ту да покажем себе на најлепши могући начин - наводила је Милица за "Курир".

Фото: Инстаграм принтскрин/stefanovamama13

 

Како је недавно открила, због поменутог потеза, који је подигао велику прашину, никад се није покајала.

- Не. Кад год нешто пробам и урадим, зашто бих се кајала. Кајала сам се само што сам бирала погрешне типове мушкараца са којима ћу се забављати у животу. Али очигледно да је морало да крене тим путем. Морало је то да се деси како бих схватила неке ствари у животу. Могу да замислим како умиру од муке. Све их чекам, баш ме другарица питала пре неки дан... Бивше очекујем, али у неком другом облику - рекла је тада за "24седам".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".