Снежана Ђуришић истиче да је погађа неправда, а претходних година доживљавала ју је у више наврата.

- Недавно сам видела наслов: "Одвојила ме од детета и жене", а текст говори о времену од пре 30 година, кад је моја рођена сестра дошла са супругом код мене у Америку, тад сам ја тамо живела. Мој партнер је лекар, појављује се на телевизији, у својој струци. Ми јесмо јавне личности, али нисмо јавни ве-це. Стављали су његову слику са мојом сестром, па кажу: "Са фаталном плавушом", а то је моја рођена сестра! Мора мало да се прелиста моја биографија, па да се види са ким се има посла. Знам да причам у празно, ал' ето, да објасним јавно - истакла је Снежана Ђуришић пред камерама, па се осврнула на недавне концерте колеге Мирослава Илића у српској престоници.

Фото: Игор Маринковић

 

- Ја нисам дошла код Мирослава јер нисам била ту. Сви ми чекамо да нас неко позове, то је вероватно разлог, ништа друго. Не знам што колеге нису биле. Мирослав и ја смо пријатељи. Радила сам дуго на његовим песмама пратеће вокале - истиче она, па се осврће на турбулентан однос са колегиницом Милицом Павловић.

- Не можемо Милица Павловић и ја да имамо икакав однос, ја сам старија од ње! Не може да се пореди то, не може да се каже уопште да ми нисмо у добрим односима. Она ради најбоље што уме, то поштујем. Она улаже у свој рад. Медији су смислили да сам рекла да је тек недавно почела да пева, ја сам заправо рекла да све боље пева - закључује Снежана.

(Блиц)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".