У дефанзиви неће бити промена. Вања Милинковић Савић је можда најсветлија тачка у обе претходне утакмице и његова позиција на голу је сигурна. Ни тројица централних дефанзиваца се неће променити. Никола Миленковић ће добити прилику за поправни у односу на меч са Камеруном, док су се Милош Вељковић и Страхиња Павловић у довољној мери опоравили да заузму место у првих 11. 

Уз десну аут-линију спринтаће Андрија Живковић. На левом боку биће Филип Костић, који се није прославио против Камеруна, мало је било од њега употребљивих лопти, али ако заигра како уме, Швајцарци ће имати паклено тежак посао да га зауставе.

Сергеј Милинковић-Савић ће се повући једну линију иза и дејствоваће из срца терена, док ће уз њега играти Саша Лукић. Место „десетке“ је резервисано за Душана Тадића. 

И у шпицу ударни тандем орлова Александар Митровић –Душан Влаховић. Обојица уздрмани повредама. Имаће против Швајцарске прилику да први пут заједно стартују на Мундијалу. 

Тако да састав Србије за Швајцарску чине: В. Милинковић Савић – Миленковић, Вељковић, Павловић – Живковић, Лукић, С. Милинковић Савић, Костић – Тадић – Митровић, Влаховић;

Швајцарци ће наступити у следећем саставу: Кобел – Видмер, Аканџи, Шер, Родригез – Фројлер, Џака – Шаћири, Соу, Варгас – Емболо.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".