Душан Влаховић је први упитан о трачевима унутар тима.

– Јако ми је жао што морам да почнем о овоме. Сувишно је рећи, али морам да реагујем јер се ради о мени. Те ствари су озбиљне глупости и небулозе, то раде људи којима је досадно и немају шта да раде јер су искомплесирани, љути и фрустрирани. Раде против интереса репрезентације, али ми смо уједињени. Ништа се није променило, а желим да заштитим интегритет имена и бранићу се правно и законски. Никад се нисам оглашавамо, али морам да реагујем.

Причао је о спреми, с обзиром на то да је пропустио меч са Камеруном услед проблема са повредом.

– Осећам се добро, много боље и спремно. На селектору је да одлучи да ли ћу да играм.

– Имамо подршку, народу је пуно значило и видело се и осетило у ваздуху да верује у нас. Мундијал смо почели са бодом, али смо знали да ће одлучити меч са Швајцарском. Живимо за овај моменат и не преостаје нам ништа него да победимо, можемо да обећамо да ћемо дати више него што можемо. Нека нас победе ако су бољи, али верујем у нас.

Фото: Небојша Параушић

 

– Одакле иде ја не знам, али знам да је стигло до нас. Пишу се неистине и лажи, то није у реду, не бих објашњавао пуно, већ само да заштитим име и презиме. Ставио сам тачку и не бих 

– Није настао проблем између мене и селектора. Увек сам спреман, па макар и са повредом, али морам да се ставим у службу екипе. 

– Играмо фудбал, овде смо на Мундијалу и то је највећа част. Нема ништа боље и лепше од тога, свима би нам значио пролаз, целој нацији. Даћемо све од себе и надамо се најбољем.

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".