U defanzivi neće biti promena. Vanja Milinković Savić je možda najsvetlija tačka u obe prethodne utakmice i njegova pozicija na golu je sigurna. Ni trojica centralnih defanzivaca se neće promeniti. Nikola Milenković će dobiti priliku za popravni u odnosu na meč sa Kamerunom, dok su se Miloš Veljković i Strahinja Pavlović u dovoljnoj meri oporavili da zauzmu mesto u prvih 11. 

Uz desnu aut-liniju sprintaće Andrija Živković. Na levom boku biće Filip Kostić, koji se nije proslavio protiv Kameruna, malo je bilo od njega upotrebljivih lopti, ali ako zaigra kako ume, Švajcarci će imati pakleno težak posao da ga zaustave.

Sergej Milinković-Savić će se povući jednu liniju iza i dejstvovaće iz srca terena, dok će uz njega igrati Saša Lukić. Mesto „desetke“ je rezervisano za Dušana Tadića. 

I u špicu udarni tandem orlova Aleksandar Mitrović –Dušan Vlahović. Obojica uzdrmani povredama. Imaće protiv Švajcarske priliku da prvi put zajedno startuju na Mundijalu. 

Tako da sastav Srbije za Švajcarsku čine: V. Milinković Savić – Milenković, Veljković, Pavlović – Živković, Lukić, S. Milinković Savić, Kostić – Tadić – Mitrović, Vlahović;

Švajcarci će nastupiti u sledećem sastavu: Kobel – Vidmer, Akandži, Šer, Rodrigez – Frojler, DŽaka – Šaćiri, Sou, Vargas – Embolo.

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".