Глумица Југословенског драмског позоришта, Милена Васић (45), заблистала је у елегантној тоалети којом је многе пратиоце на друштевним мрежама оставила без речи. Поједини су на први поглед можда помислили да је у питању латино дива Ева Лонгорија, са којом је овај пут сличност и више него очигледна.

Фото: В. Данилов

 

 

Супруга режисера Југа Радивојевића (50) блистала је у златној чипканој хаљини испод које јој се назирао заводљиви доњи веш. Масивна огрлица од циркона била је у првом плану, а приметне су биле и минђуше које су се уклопиле у целу комбинацију. Глумица је поделели косу на раздељак па је скупила у елегнатну ниску пунђу. Од шминке је доминирао црвени кармин, а холивудски гламур је допуњен и црвеним ноктима.

 

 

- И мислим да ти се највише исплати да ме следиш, а бићу ти вођа прави одавде и кроз простор вечних сати, где ћеш чути крике очаја на јави, видети древне у болу сене што вапе да их друга смрт мука избави. И видећеш оне задвољне иако уз муке пламене, јер се надају да ће и они стићи, било кад међу оне душе блажене. Будеш ли хтео, затим, њима прићи дочекаће те душа достојнија од мене. Тада с њом ћеш пут наставити, а ја ћу отићи" Вергилије - цитирала је глумица одломак из "Божанствене комедије" и ставила управо те речи уз опис златне хаљине, а коментари нису изостали.

"Прелепо, моја омиљена боја"

"Веома лепо дизајнирана хаљина"

"Прелепа жена"

"За Милену су године стале"

"Прави си дијамант"

"Предивна дама"

Духовиту и талентовану глумицу публика обожава да гледа у бројним остварењима, а подједнако пажње изазива и њен љубавни живот са супругом Југом. Њих двоје су се забављали пре 20 година, али он се потом оженио и добио сина, а и она се удала и добила двоје деце. Судбина је хтела да им се после оба развода путеви поново укрсте, чини се, заувек. Као врхунац љубави добили су и сина Лава.

 

 

- Испричали смо нашој деци причу о нама и рекла сам им "Једном сам га изгубила, сад бих била глупа да дозволим да се то опет деси" - рекла је Милена за медије и додала да је пресрећна у браку будући да је Југ предиван супруг и отац.

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".