Музичка каријера која траје дуже од 30 година заштитни је знак наше познате певачице Лепе Брене. Она и њен супруг Боба Живојиновић годима заједно иду на турнеје у далеке земље, а и Америка је једна од њих.

Осим што наступа широм света Брена воли да се у друштву пријатеља и породице опусти у познатим светским ресторанима, а фотографије често дели са пратиоцима на друштвеним мрежама.


Управо оне су откриле да је у друштву Бобе и Брене често једна прелепа девојка, заносног осмеха и погледа. И јавност се врло брзо упитала ко је она.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa

 

Лепа девојка дуге косе, крупних браон очију заправо је Ива Банићевић, шта смо могли закључити на основу великог броја њихових заједничких фотографија. Ива потиче из уметничке породице. Она је унука познатог српског глумца Петра Банићевића.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ SOS Kanal Plus

 

- Он је био мој улаз у уметност. Заједно смо, иако сам била релативно мала, гледали балет. Правио је представе ни од чега. Имао је за мене стрпљење и благост, причао ми је приче, читао књиге - испричала је једном приликом.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/ SOS Kanal Plus

 

- Имали смо наш свет, који сам јако волела. Био је топао, пун љубави, обожавао ме је и то сам могла да приметим у свакој његовој речи, гесту и осмеху - додала је Ива.

Ива и Брена већ дужи временски период имају лепу и успешну сарадњу. Ива има сјајне вокалне способности, због чега је Брена одлучила да она буде њена стална вокална пратња. Како би јој се одужила за све што чини за њу Брена је одлучила да Иви приреди невероватно рођенданско изненађење.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/lepabrenaa

 

За њен 27. рођендан, Брена је организовала окупљање у ресторану где је Бил Гејтс прославио рођендан. Уз торту, ватромет и окупљен цео музичарски тим, млада певачица је имала част да јој песму "Данас нам је диван дан" пева лично - Лепа Брена!

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".