Glumica Jugoslovenskog dramskog pozorišta, Milena Vasić (45), zablistala je u elegantnoj toaleti kojom je mnoge pratioce na društevnim mrežama ostavila bez reči. Pojedini su na prvi pogled možda pomislili da je u pitanju latino diva Eva Longorija, sa kojom je ovaj put sličnost i više nego očigledna.

Foto: V. Danilov

 

 

Supruga režisera Juga Radivojevića (50) blistala je u zlatnoj čipkanoj haljini ispod koje joj se nazirao zavodljivi donji veš. Masivna ogrlica od cirkona bila je u prvom planu, a primetne su bile i minđuše koje su se uklopile u celu kombinaciju. Glumica je podeleli kosu na razdeljak pa je skupila u elegnatnu nisku punđu. Od šminke je dominirao crveni karmin, a holivudski glamur je dopunjen i crvenim noktima.

 

 

- I mislim da ti se najviše isplati da me slediš, a biću ti vođa pravi odavde i kroz prostor večnih sati, gde ćeš čuti krike očaja na javi, videti drevne u bolu sene što vape da ih druga smrt muka izbavi. I videćeš one zadvoljne iako uz muke plamene, jer se nadaju da će i oni stići, bilo kad među one duše blažene. Budeš li hteo, zatim, njima prići dočekaće te duša dostojnija od mene. Tada s njom ćeš put nastaviti, a ja ću otići" Vergilije - citirala je glumica odlomak iz "Božanstvene komedije" i stavila upravo te reči uz opis zlatne haljine, a komentari nisu izostali.

"Prelepo, moja omiljena boja"

"Veoma lepo dizajnirana haljina"

"Prelepa žena"

"Za Milenu su godine stale"

"Pravi si dijamant"

"Predivna dama"

Duhovitu i talentovanu glumicu publika obožava da gleda u brojnim ostvarenjima, a podjednako pažnje izaziva i njen ljubavni život sa suprugom Jugom. NJih dvoje su se zabavljali pre 20 godina, ali on se potom oženio i dobio sina, a i ona se udala i dobila dvoje dece. Sudbina je htela da im se posle oba razvoda putevi ponovo ukrste, čini se, zauvek. Kao vrhunac ljubavi dobili su i sina Lava.

 

 

- Ispričali smo našoj deci priču o nama i rekla sam im "Jednom sam ga izgubila, sad bih bila glupa da dozvolim da se to opet desi" - rekla je Milena za medije i dodala da je presrećna u braku budući da je Jug predivan suprug i otac.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".