Певачица Нада Топчагић је недавно, наводно, тражила 2.000 евра како би гостовала на једној телевизији, а сада је отишла корак даље и тражила да јој водитељ купи котао за грејање како би се појавила у његовој емисији. 

Фото: АТА имагес

 

 

- Шокиран сам и разочаран понашањем Наде Топчагић и њеног супруга. Ово није први пут да певачица уцењује менаџмент телевизије и тражи ствари вредне неколико хиљада евра како би дошла у емисију -  рекао је водитељ Урош Божића са Хепи телевизије и наставио: 

- С друге стране, поменута певачица је увек била максимално испоштована са наше стране и сматрам да је ово крајње безобразно. Највеће музичке звезде наше естраде никада нису наплаћивале своја гостовања и зашто бисмо ми платили Нади Топчагић. Сматрам да је неприхватљиво уцењивати медије и захтевати овакве ствари. Посебно је срамота за Наду што после толико година на естради није успела да обезбеди себе, већ од нас потражује скупоцене ствари - рекао је Божић.

Фото: АТА имагес

 

 

Након што су медији објавили да Нада тражи паре да се појави у медијима, огласио се њен супруг Златко Ђорђевић и рекао:

- Ја сам Надин муж, нема шта она да прича са вама, ја ћу вам рећи све што треба. То је цена за гостовања, некима гостујемо за џабе, некима не.

(Ало)

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".