Pevačica Nada Topčagić je nedavno, navodno, tražila 2.000 evra kako bi gostovala na jednoj televiziji, a sada je otišla korak dalje i tražila da joj voditelj kupi kotao za grejanje kako bi se pojavila u njegovoj emisiji. 

Foto: ATA images

 

 

- Šokiran sam i razočaran ponašanjem Nade Topčagić i njenog supruga. Ovo nije prvi put da pevačica ucenjuje menadžment televizije i traži stvari vredne nekoliko hiljada evra kako bi došla u emisiju -  rekao je voditelj Uroš Božića sa Hepi televizije i nastavio: 

- S druge strane, pomenuta pevačica je uvek bila maksimalno ispoštovana sa naše strane i smatram da je ovo krajnje bezobrazno. Najveće muzičke zvezde naše estrade nikada nisu naplaćivale svoja gostovanja i zašto bismo mi platili Nadi Topčagić. Smatram da je neprihvatljivo ucenjivati medije i zahtevati ovakve stvari. Posebno je sramota za Nadu što posle toliko godina na estradi nije uspela da obezbedi sebe, već od nas potražuje skupocene stvari - rekao je Božić.

Foto: ATA images

 

 

Nakon što su mediji objavili da Nada traži pare da se pojavi u medijima, oglasio se njen suprug Zlatko Đorđević i rekao:

- Ja sam Nadin muž, nema šta ona da priča sa vama, ja ću vam reći sve što treba. To je cena za gostovanja, nekima gostujemo za džabe, nekima ne.

(Alo)

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".