Певач Халид Муслимовић појавио се на снимању новогодишњег програма Драгане Мирковић и открио како се осећа.

- Одлично сам, никад боље! Није само због новогодишње еурофије, већ уопште. Свеукупна слика, што би се рекло. Код мене је све позитивно - започиње Муслимовић са осмехом на лицу.

 

Фото: Д. Мишић

 

 

Ипак, једно питање изнервирало је познатог певача.

 

Окружни суд у Приједору одбио је Халидову жалбу и потврдио првостепену пресуду да је дужан да бившој љубавници Соњи Башић исплати дуг у износу од 67.000 евра, међутим, певач каже да му такве објаве нису сметале.

- Је л' сте ви били у кревету са њом, па сте видели мене тамо? Она има свој филм, нека прича шта хоће. Прича око суда још увек траје, е сад, шта то значи да ме је добила? Изгубио или добио суд, идемо даље, ко не зна да полети, тај је мртав коњ! Шта је 67.000 евра, шта је то?! Шта је проблем, ја сам у раду изгубио 10.000.000, изгубио сам силне новце у банци, за време короне нисмо радили ни ја ни породица... Никоме нисмо кукали нити тражили, шта је проблем - казао је Муслимовић у једном даху.

Он је признао и да ли му је тешко пало то што је неко преко његовог имена успео да ступи у јавности и тако дође на главне стране свих медија.

- Видите, ја сам особа која не воли лаж и не воли преваре, неке манипулације... То ме је погодило, али све је за људе. Није смак света. Моја породица и ко мене познаје, не обраћа пажњу на то. Ја сам породичан човек, све ми је потаман, они ме добро знају, а онај ко мене зна, зна све - признаје певач, а затим се разбеснео када је и наредно питање било везано за његову љубавницу Соњу.

Фото: АТА Имагес

 

 

- Је л' ми сад правимо неке љубавне приче?! Је л' смо дошли на снимање новогодишњег програма, о чему се ради? Нисте ме питали како ћу возити до Приједора, пашће снег можда! Не љутим се, али причамо само о једној теми. Снимио сам нове песме, радим концерт, не морамо сад сто питања о једној теми. Подржавам љубав, волите се, о интими нећу причати. За Нову годину не знам ко ће ми прво наићи, али сигурно ћу изљубити неког из своје фамилије - казао је Муслимовић и истиче да су га новинари посвађали са колегиницом Весном Змијанац:

 

- Многи новинари, не сви, али неки су моје изјаве изврнули и тако ме посвађали са Весном Змијанац. На неку моју изјаву неко се нашао паметан и свашта је нешто додао, жена се била наљутила на мене! Нисмо се ни свађали ни мирили, али сам је позвао одмах да јој објасним како стоје ствари. Радо бих дошао на њен наступ да немам обавеза - открива певач.

(Република.рс)

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".