U "Ceca show" emisiji koja se emituje na Blic televiziji, Svetlana Ceca Ražnatović otvoreno govori o svom prijateljstvu sa pokojnom Marinom Tucaković.

Po prvi put u životu, Ceca snima album bez Marine Tucaković, što joj jako teško pada.

Foto: ATA images

 

 

- Zajedno smo odlučivale o svemu, ona je za mene birala pesmu. Napisala je celu moju karijeru. Toliko sam sada kao siroče jer mi je postavila jako visoke standarde, sada treba ne samo dostići to već to i prevazići - rekla je Ceca.

Marina i Ceca su oduvek imale poseban odnos.

- Na Ušću sam je predstavila kao svoju drugu majku. Izgovorila je jednom da sam ja njoj posebna, tu me je jako prijatno iznenadila. To me je jako ganulo - ispričala je Ceca sa suzama u očima.

Ceca ističe da je sudbina što su se srele.

Foto: Printskrin/Instagram/cecaraznatovic

 

 

- Bog je namestio da ja njoj dođem na vrata i da me ona izabere. Kao devojčurak sam došla kod nje, tad mi je rekla da će napraviti zvezdu od mene, hvala Bogu tako je i bilo - kaže Ceca.

Folk diva ne krije svoju zahvalnost prema Futi i Marini Tucaković, smatra da su njih dvoje najzaslužniji za njenu uspešnu karijeru.

- Imala sam sreću da upoznam nju i Futu. Oni su me stvorili na estradi, dali mi novi identitet. Oni su najzaslužniji za moju karijeru. Kod nje sam uvek osećala ljubav, u njoj sam imala najvećeg prijatelja - rekla je Ceca.

 

BONUS: NAJAKTUELNIJI VIDEO SNIMCI

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".