Рак и Ован 

Ован је, због свог пионирског карактера и због своје импулсивности, соло играч. Даје много, али такође очекује много. Страствен је и отворен, јасно и прецизно говори своје мишљење. То су врлине које у исто време могу да буду и мане. Ако немате снаге да пратите Овна, да узвратите љубав истом енергијом, он се лако окрене и оде! Напушта са грубим и директним речима. Никад се не враћа.

Ован јак, груб, са брзим реакцијама. Рак сензуалан и нежан, довољна је једна груба реч Овна и рак се затвара у свој оклоп! Тада осећа бол, повлачи се и пати. Ован то не осећа, смета му повлачење Рака, и тако се полако удаљавају једно од другог. Ту се њихова брачна прича завршава.

Фото: Профимедиа

 

Шкорпија и Лав

Лав је лидер. Краљ свог живота и предводник свог чопора. Достојанствен, али у исто време најсуровији знак. Ако му је партнер Шкорпија то је рецепт за катастрофу. Оба знака су изузетно јака, имају бруталан картакер, а када се осећају угрожено нападају без размишљања свим средствима. Лав својом интелектуалном суровошћу, а Шкорпија својим отровом.

Фото: Профимедиа

 

Рибе и Шкорпија

Шкорпије су на првом месту бруталне са својиом интуицијом, и  јаке до сржи са својим љубавно сексуалним емоцијама. Шкорпија је непобедива. Риба је сањар, која је често у свом свету и својим мислима и којој није страно да слаже. Када то осети Шкорпија, следи напад. Тим приступом Шкорпија емотивно и морално растргне Рибе, преноси "Ало".

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".