Торба и новчаник су изузетно важни за енергију, а верује се да оно што носите у торби може утицати на вашу енергију и развој судбине.

Морате да избаците све непотребно, јер то привлачи препреке на животном путу. Непотребне ствари краду енергију и доносе хаос. Све што вам више није потребно избаците из торбе, а хаос средите тако што ћете распоредити ствари по преградама. Верује се да ће вам ред донети олакшано доношење одлука.

Фото: Профимедиа

 

 

Разбацан новац никако не треба држати у торби, већ га треба чувати искључиво у новчанику. Фенг шуи означава да новац разбацан по торби привлачи сиромаштво, недостатак финансија и поставља енергетске блокаде на путу развоја.

Такође, многи људи носе у торби старе рачуне. То вас враћа у прошлост, привлачи оптерећење и недостатак новца. Ово означава да са собом симболично носите старе проблеме и непотребне бриге, живите у прошлости.

Фото: Профимедиа

 

 

Торба мора бити чврста – ово је знак среће и поуздане заштите. Уредна торба доноси хармонију и чува склад, а верује се да пословна торба треба да буде сређена,високо квалитетна и издржљива. Она симболично представља вашу кесу са новцем. Симбол је финансијског благостања.

Фенг шуи стручњаци такође истичу да торба не сме да буде претешка , јер то симболизује бриге и оптерећења. Сматра се да не треба држати торбу на поду, јер се верује да то привлачи сиромаштво. Потребно је свуда и у свему поставити уредност, мир, склад и чистоту, па се постарајте да ваша торба буде сређена и организована, преноси "Крстарица".

 

БОНУС: НАЈАКТУЕЛНИЈИ ВИДЕО СНИМЦИ

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".