Милан Станковић планира да пазари плац недалеко од Сомбора, где ће покренути узгој органске хране.

Певач Милан је одлучио да се скроз повуче са естраде. У последњих неколико година скроз је променио стил живота, па сада обилази манастире и разговара с духовницима, а како је више пута говорио о томе да је на специјалним режимима исхране, сад жели да има свој плац на ком ће да се бави пољопривредом.

Фото: АТА имагес

 

- Милан годинама мења животне навике, одласци на света места су му скроз променили начин размишљања, па се нагло променио. Због тога сад ретко снима песме, решио је да се скроз повуче с естраде јер је та прича око популарности престала да га занима. Недавно је разгледао плацеве у околини Сомбора јер има у плану да купи имање на ком ће да узгаја органску храну. Дуго је на режиму који се зове аутофагија, видео је да му то прија, па му је пало на памет да сам узгаја своју храну - прича упућен извор близак певачу.

Станковић има пуну подршку породице и драгих људи јер знају да је то паметна инвестиција.

- Милан је већ видео плац с кућом која му се допада, али је потребно још много да се уложи да би се средило. На том простору има довољно места за башту и бављење ратарством. Најбитније му је што има мир јер му у последње време смета градска бука. Он је пре неколико месеци био у преговорима да сними дует с Бубом Корелијем и Џалом Братом, који су му радили неколико песама, али их је напрасно позвао и рекао да ипак више неће ништа да снима - прича извор.

Фото: Инстаграм принтскрин/ milanstankovic

 

- Милан је сад скроз друга особа. Генерално се удаљио од људи. Највише времена проводи с породицом и блиским пријатељима. Многа пријатељства која је имао на естради је прекинуо, ретко ко телефоном може и да га добије. Неки причају да хоће да се замонаши, али то је свакако његов избор.

Станковић је недавно у једном интервју рекао да су га разни догађаји из живота навели да потражи бога и веру.

- Бити православни хришћанин није слободан дан за јело и пиће за празнике нити је бројаница окачена о ретровизор у колима. Крштен сам још као беба да бих преживео, а преживео сам много у свом кратком животу. Сви ми имамо стремљења, жеље, планове, успехе, идеје. Велике дарове ми је дао бог, а с тим иде и велики крст. Али у лудилу овог времена, духовно слепи, глуви и неми, свегрешни, пале природе, сви неминовно озбиљно промашујемо и са закашњењем осетимо да без бога живот нема живота. То су потврдили сви који се живљењем озбиљно баве. Све науке, филозофије, револуције, идеологије лимитиране су оквиром створеног, без приступа тајни Творца, узрока. А све се на крају завршава Господом јер кроз њега је све и постало.

ФОТО ГАЛЕРИЈА: Ненад Кнежевић Кнез - ретроспектива каријере

(Република)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".