Милан Станковић пре неколико година прекинуо сарадњу са "Гранд" продукцијом о чему је јавно пред милионским аудиторијумом причао, али ни он и Саша, тада нису рекли, шта је тачан разлог раскида уговора.

Станковићу је својевремено било забрањено 17 месеци да гостује у емисијима Гранд продукције, након чега је одлучио да склопи примирје са естрадним магом Сашом Поповићем. Директор Гранда је тада потврдио да је сарадња између продукције и Милана завршена, али је открио да ће млади певач и даље имати могућност да се појављује у Гранд емисијима.

Поповић је након дуго година ћутње открио да је једино имао проблема са Миланом Станковоћем, који по његовим речима није хтео да се повинује уговору.

Фото: АТА имагес

 

- Откад Гранд постоји, од 2004. године стварали смо нова имена, нове звезде и одржавали популарност Бекути, Шабану, Тозовцу и свим певачима те генерације. Откад смо кренули са звездама, па све до данас то су многа имена. Имали смо проблем само с Миланом Станковићем, који је кад се вратио са Евровизије рекао да неће да се повинује нашем уговору и да ради за Гранд. То је једино негативно искуство, морао је неку одштету да плати и то је то - рекао је Саша у емисији Премијера Викенд Специјал.

Фото: АТА имагес

 

Подсетимо, Милан Станковић је својевремено у емисији „Гламур специјал“испричао да му је Саша Поповић забранио да с Јеленом Карлеушом отпева „Инсомнију“.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".