Глумац Тихомир Станић је са покојним колегом Драганом Николићем 2008. године снимао филм "Турнеја". Тика је још тада сазнао да је Гага тешко болестан, али на његово инсистирање о томе је ћутао годинама.

- Једне ноћи после снимања Драган ме је замолио да га одведем код лекара кад цела екипа заспи. Ушао сам око пола три ноћу у његову собу, чекао ме је спреман и отишли смо до болнице у Приједору. Било му је баш лоше... Лекар му је рекао да мора да остане да лежи у болници јер може да се деси најгоре... - рекао је Тика у емисији "Викенд на К1".

Фото: Архив Новости

 

Николић је тада рекао Станићу да изађе из ординације.

- Гага је изашао после 15 минута и рекао ми је да је све у реду и да никоме не кажем ни реч да смо ишли у болницу. Ујутру на снимању био је најведрији и највеселији, причао је вицеве и целу екипу држао на окупу. До краја снимања филма нико није приметио да је болестан, а ја о овоме никада нисам причао док је био жив - прича Тика о Гаги, који је 2016. преминуо од рака дебелог црева.

Фото: В. Данилов

 

Тихомир је отад постао један од најзапосленијих глумаца, а запаженије улоге имао је у серијама "Убице мог оца", "Клан" и "Камионџије д. о. о" и најновијем шпијунском трилеру "Вера".

- Понекад, кад хоћу да изнервирам неке пријатеље и колеге, кажем следеће: "Не играм у много остварења, већ играм запажено. Други играју више од мене, али није тако запажено" - прича глумац, који је тренутно актуелан због улоге војводе Косте Пећанца у филму "Вера".

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике са снимања серије "Породично благо"

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".