Јавност је остала у шоку када је Ана пре два дана на Инстаграму објавила фотографију свог бившег супруга на којој пише да је репер након свих скандала решио да окрене нови лист и преокрене живот из корена, уз то изневши низ оптужби на његов рачун.

Како "Курир" сазнаје од извора блиског певачици, до њеног статуса, у коме је истакла да ће Раста морати да сноси консеквенце за сва злодела која јој је урадио и да ће у лајву открити сву истину о њему, дошло је из два разлога: најпре због његовог заједничког наступа с Наташом Беквалац у суботу увече у Паризу, али и због чланка који је поделила на свом профилу на Инстаграму, а у ком се може прочитати да му је здравље на првом месту.

Фото: Н. Скендерија/ТВ Пинк принтскрин

 

 

- Ана се јако изнервирала кад је на Инстаграму видела снимке које је Беквалчева објавила с Растом из Париза. Познато је да је Николићева већ дуже време љута на своју некадашњу другарицу, а да је све кулминирало када се сазнало да она снима дует баш с њеним бившим мужем. Када је видела да Наташа јавно захваљује реперу што је делила бину с њим и како заносно игра око њега на бини, полудела је. Она је одмах у својој глави замислила сценарио по коме су њих двоје били заједно и у хотелу и да су проводили време заједно. Кад је на крају сазнала да су се њих двоје вратили раним јутарњим летом из Француске, то је била кап која је прелила чашу. Ипак, ништа од тога није истина, јер су се Наташа и Раста видели тек пред излазак на бину. Отпевали су дует, а онда је Раста отишао својим путем, док је она наставила да забавља публику у препуном клубу. Свако је био са својим друштвом, Наташа је дошла неколико дана раније са сестром Тањом, па је ишла и у Дизниленд и у кабаре, док је Раста имао времена за ручак с тимом и кратку шетњицу по кварту где се клуб и налазио - прича извор, па наставља:

- Када се Ана мало смирила, до ње је дошао и чланак који је шеровала, а у ком је Раста представљен као неко ко се у потпуности посветио здравом начину живота, вежбању, као и да је порочан живот и прошлост далеко иза њега. Она је то одмах протумачила као атак на њу и индиректну прозивку да је она све насупрот њему, да она и даље не може без њега и да пати, док је он наставио живот и ужива. Ани је све то баш тешко пало, те приче је јако дотичу, па је у афекту одмах реаговала и написала на Инстаграму све што јој је у том тренутку било на срцу.

- Овај "велики отац" мораће да сноси консеквенце за сва "злодела" која је урадио мени као мајци. Од данас у лајву иду све истине! - написала је Ана, док је Раста био кратак у својој изјави:

- У контакту смо колико морамо да будемо. Не бих више ништа коментарисао - рекао је Раста "Курир".

БОНУС ВИДЕО:

Шта ће рећи ЈК? Дара Бубамара и Цеца у загрљају

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".