Ана Николић и Стефан Ђурић Раста су и након развода остали у добрим односима и то су обоје врло често истицали у медијима. Међутим, изгледа да су се сада појавиле невоље у рају.

Ана је на свом Инстаграм профилу жестоко испрозивала бившег мужа.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

- Овај "велики отац" мораће да сноси консеквенце за сва "злодела" која је урадио мени као мајци. Од данас у лајву иду све истине! - написала је Ана данас.

Након што је на Инстаграму испрозивала Стефана Ђурића Расту, певачица се сада огласила и детаљније објаснила о чему је реч.

Ана у разговору није крила бес, те у више наврата истакла да више не жели да трпи реперова "злодела", као и да је решила да му једном засвагда стане на пут.

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

- Ако сам написала злодела, значи злодела! Нећу овако ништа да причам, све ћете сазнати ускоро, да се једном засвагда стави тачка на "великог тату"! На господина "Расту"! Више ми га је доста и сада ће цела Србија да сазна и ко је он, и шта је он, и где је он, али и шта сам ја, и тако даље... Тренутно немам одговора на сва питања, али смишљам шта ћу урадити да коначно једном и заувек станемо на пут том "великом тати" и тој "мами", која стално није добра мама, па ћемо да видимо ко је мама, а ко тата ове приче, јер ми је више мука - каже Ана Николић за Пинк.

Фото: АТА имагес

 

- У контакту смо колико морамо да будемо. Не бих више ништа коментарисао - рекао је Раста за "Курир".

Подсетимо, Раста је открио да је брак са Аном "пукао" од превише емоција.

- То је био турбулентан однос, али не у смислу да смо имали толико свађа и проблема. Наш однос је био као неки спот који никако да се заврши. То је било лудило. Путовали смо, ишли на журке, константно смо живели тај неки живот. У једном моменту то није било нешто што је рационално. То је био моменат кад смо схватили да ипак живимо овоземљаске животе и да имамо по један живот - рекао је он за медије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".