Певачица Ана Николић шокирала је јавност признањем да са бившим супругом, Стефаном Ђурићем Расом, није у добрим односима као што су до сада обе стране тврдиле. Она је обећала да ће јавно испричати истину о реперу, иако иза њих стоје године љубави и разумевања.

Њихова љубавна романса започела је заједничком сарадњом, када је Ана имала спреман и готов албум који је требало да изда. Међутим, у последњем тренутку одустала је од комплетног албума и рекла сарадницима да позову Расту. Како су рекли они који су им у тим тренуцима били блиски, међу њима је одмах "кликнуло".

Фото: АТА имагес

 

Репер Стефан Ђурић Раста и певачица Ана Николић су се, крајем јула 2016. године, венчали у тајности, далеко од очију медија. Они су своју романсу вешто крили од очију јавности, а њихову љубав открио је реперов сарадник Ђоле Ђогани.

Он је рекао како је Раста потпуно луд за Аном, те да хоће да је ожени и да га нико не може одговорити од тога. Међутим, Растини пријатељи открили су да је Ђурић годинама уназад причао да је Ана једина жена са естраде која му се допада и да му је "тиха патња".

Фото: Инстаграм принтскрин/ananikolicofficial

 

Међутим, њихов брак није дуго потрајао. Певачица и репер су након нешто више од годину дана, а само три месеца након рођења ћерке Таре, одлучили да на њихову причу ставе тачку. Како су тада медији преносили, Ана је била та која је пресекла, јер, наводно, није могла више да трпи супругова честа одсуства.

Због несугласица које су супружници имали, Ана се нашла у жижи јавности када је уништила луксузан аутомобил Стефана Ђурића Расте.

- Према Расти сам имала милости. Нисам му слупала ауто, али сам у пиџами у пола ноћи дошла таксијем испред зграде. Нисам сигурна да ли смо се тад забављали или смо се тек венчали. Много ме је изнервирао, није хтео да ми се јави на телефон - причала је Ана и додала да је те ноћи заправо била пијана:

Фото: Јутјуб/RTV Pink Official

 

- Била сам "у флаши" озбиљно. У папучама сам дошла испред зграде, такси ме је чекао. Узела сам кључеве и по оном новом "мерцедесу" од 100.000 евра потписала сам се: "Ја сам, пи**о, Ана!" Значи, штета је била 5.000 евра јер сам се потписала по свим вратима. И по предњим и по задњим вратима, и испод аута сам се потписала. Сје**ла сам му цео ауто!

Они су ипак и након развода, све до данас, били у добрим односима због ћерке, а многи тврде да су се чак и боље слагали него у браку.

- Раста и ја смо у одвратним односима. Наравно да смо у добрим односима чим се виђамо. Сарађиваћемо заједно. Нећемо никад више бити заједно. Сарађујем са Растом и у одличним смо односима јер просто тако мора - рекла је Ана.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".