Син чувене хитмејкерке Марине Туцаковић, Милан Лаћа Радуловић, у септембру је обележио прву годишњицу смрти своје мајке и прекинуо медијску ћутњу.

- Мени је умрла мајка, а другима је умрла Марина Туцаковић. Не знам какву празнину после годину дана осећа српска естрада, али знам како се ја осећам када гледам шта се дешава. Што се тиче музике, нема инвентивности, ништа није другачије последње две године -почиње Лаћа, и додаје:

Фото: В.Данилов

 

- Осећам празнину. Помирио сам се с тим да је немам, али се питам како без ње. Када изгубиш мајку, као да си изгубио обе руке, можда и ноге, мада мислим да њих још увек имам. Много сам био везан за мајку. Годину дана касније осећам се лакше, свесније и ударци су тупљи, али сам заправо боље једино када нестанем и негде отпутујем.

Радуловић је открио да тренутно не пише песме музичким извођачима, али да пише фељтон од 10 наставака.

- Фељтон који пишем се бави тренуцима када се Марина разболела и временом после њене смрти. Зваће се „Клиника“ јер се на клиници сви рађамо, али на њој не умиру сви. „Клиника“ је албум Ане Николић, иначе последњи албум који је мама радила. Симболично сам дао тај назив јер прво је Ана изашла са клинике за одвикавање, па сам изашао ја, мама је на клиници сазнала за болест, а тамо је и умрла. Нас повезује клиника, и ја сам излечен од дроге и порока, али сада се треба излечити од живота. Кроз фељтон ћете читати о мом и Маринином односу и какав је она била мађионичар. Брат, ја, отац, Ана Николић коју помињем, били смо њени пројекти, а она је нама била задовољна -рекао је Лаћа, и додао зашто је Ана важна за фељтон који пише.

Фото: Н. Скендерија

 

- Марина је много волела Ану, а она сада нема могућност да добије песму, јер нема коме да исприча своју причу и нема ко да је разуме. То не значи да Ана више неће имати хит, али људи морају да схвате да однос аутора и извођача захтева посебан однос, да би то нешто било за сва времена.

Лаћа се осврнуо и на своје пороке, признао да тражи начин да остави дуван, али и признао зашто више не пије виски.

- На вискију сам агресиван, док сам на ракији и вину скроз океј. Рејвове и клубове сам прошао, сада ми се иде у неку добру кафану да слушам музику и да је платим, то ми је ћеф - каже кроз осмех Лаћа.

Фото: Н.Фифић

 

Милан је открио и да ли његова мајка још увек има дужника међу певачима.

- Мама није наплатила сваки хит који је написала, али ја дужнике не јурим јер их нема. Заиста их нема - искрен је био Милан.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ана Николић - ретроспектива каријере

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".