Док је већ дуго у браку са супругом Бранком, која му је друга по реду, мало тога се зна када је у питању прва супруга Милоша Бојанића, иако је управо с њом добио наследнике Банета и Микицу. Баш је старији син којег је Бојанић добио са првом супругом Драгицом био разлог због којег је пре пар месеци оставио своју садашњу жену на Црногорском приморју како би са Драгицом у Београду славио пунолетство њихове унуке Александре.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Estrada Bum

 

Прва супруга Милоша Бојанића и познати фолкер имали су тада и друге разлоге за славље јер су се њихови синови коначно вратили у Србију где ће од сада наставити да живе након година проведених у иностранству. Тако лепе вести поново су спојиле Бојанића и Драгицу који иако више нису заједно уживају у срећи коју су им заједничка деца приредила.

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Estrada Bum

 

Рекло би се, зато, да су прва супруга Милоша Бојанића и певач у сасвим добрим односима иако су још давно у емотивном смислу обоје наставили даље. Драгицу већ дуго готово нико није могао видети у медијима, па је поменута прослава била идеална прилика да сазнамо како изгледа прва супруга Милоша Бојанића.

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".