- Ја сам оставио траг у ријалитију, чак сам и победио, драго ми је када чујем добре коментаре, али и оне лоше.. Преживео сам ја свашта - рекао је Милош.

- Како коментаришете сукобе Микице и Зорице Марковић - упитала је Душица.

- Ја мислим да се Зорица Марковић свађа сама са собом. Она и ја смо радили заједно, делили смо исти хлеб. Помиње Фарму, а након тога је она рекла негативан коментар, нисам се љутио тада, али ми није било право због тога. Сећам се када су биле Станија и Јелена Голубовић у Фарми, ја сам тада дошао као гост, она је тада коментарисала мене лоше и ја сам узвратио тада као и она јер сам био у ријалитију - говорио је Милош.

- Многи коментаришу како Мики даје савете Микици да се опусти? - рекла је Душица.

- Микица је хтео да проба ријалити. Он је од мене тражио савет. Рекао сам му да је то јако опасна психолошка игра, није то мед и млеко, да се ситуација мења из дана у дан, из минута у минут. Дао сам му савет да првих месец дана прати сваки корак, да гледа и ради и да види шта се десшава. Она је њему требала да помогне и да му да савет, а не да говори да га је разочарао.Можда је њен коментар био добронамеран да се пробуди - рекао је Милош.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".