Микица је одбио очев предлог, и то због тога што се већ био договорио с продукцијом о уласку у ријалити. Иако га је отац на све начине убеђивао да је породични бизнис с некретнинама бољи за њега, он је до краја остао при својој одлуци.

Када је увидео да од те приче дефинитивно нема ништа, Милош је уз помоћ своје жене Бранке завршио ову летњу сезону без синовљеве помоћи.

Фото. В. Данилов

 

И сам Милош потврдио је ове наводе, који је у изјави за медије истакао да је за свог сина Микицу имао друге планове.

- Хтео је сам да уђе у "Задругу", па ево му сада нек се бори са Зорицом Марковић и овим другима. Ја сам с Микицом имао планове, требало је он да води издавање апартмана које смо реновирали у Црној Гори, али ја сам на крају завршио сезону уместо њега - признао је Милош.

Подсетимо, у медијима се писало да Милош и Микица нису у најбољим односима, али је он то демантовао.

- Откако је он проговорио, проходао, никада у животу између нас никада није био никакав неспоразум, конфликт. Према мени је био толико драг, близак, одговоран, омиљен, никада га у животу нисам по д*пету ударио, док је потпуни другачији случај са Банетом. Микица је цео свој живот, и дан-данас, мој миљеник и о конфликтима међу нама нема говора - рекао је Милош за медије.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Мирослав Илић - ретроспектива каријере

(Курир)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".