Микица се сукобио са Зорицом Марковић, која није имала лепе речи ни за њега ни за породицу Бојанић, што траје већ данима, па се тим поводом се огласио и Бане, након што је то прво учинио његов отац.

- Прво ми је био шок, а онда сам се после насмејао. Нисам чак ни оца питао да ли одраније постоји нешто између њих, јер ме није интересовало да ја исправљам неке криве Дрине, нити Микица то треба да ради. Он је ту испао џентлмен, јер није узвратио истом мером! Милош и Зорица се познају много година, да ли ту има нешто од пре, не знам. Свакако је њено понашање непримерено и то је баш безвезе, али то је Зорица - рекао је Бане и открио како се осећао у моменту када је његова породица била на мети ружних речи и увреда.

Фото: АТА имагес

 

- Није ме увредило, зато што мене могу да увреде људи који су ми драги, људи са којима седим сваки дан, а овако ми на једно уђе, на друго узађе - рекао је певач, који је у Задрузи имао прилику и да се суочи са Зорицом након свега.

- После тог инцидента сам певао тамо и како сам дошао, прва особа на коју сам наишао је била Зорица. Одмах ме је загрлила, рекла ми је: 'Пукла сам, извини', али рекао сам јој да не брине и да није лепо да целу породицу назива како је назвала. Поготово што зна Микицу од пете, шесте године, мада нисам хтео да продубљујем причу - открио је Бане, који каже да је задовољан како се Микица понаша, али да му је дао савет да се мало активира.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Из мог бутика - Јасна Миленковић Јами

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".