Dok je već dugo u braku sa suprugom Brankom, koja mu je druga po redu, malo toga se zna kada je u pitanju prva supruga Miloša Bojanića, iako je upravo s njom dobio naslednike Baneta i Mikicu. Baš je stariji sin kojeg je Bojanić dobio sa prvom suprugom Dragicom bio razlog zbog kojeg je pre par meseci ostavio svoju sadašnju ženu na Crnogorskom primorju kako bi sa Dragicom u Beogradu slavio punoletstvo njihove unuke Aleksandre.

Foto: Printskrin/Jutjub/Estrada Bum

 

Prva supruga Miloša Bojanića i poznati folker imali su tada i druge razloge za slavlje jer su se njihovi sinovi konačno vratili u Srbiju gde će od sada nastaviti da žive nakon godina provedenih u inostranstvu. Tako lepe vesti ponovo su spojile Bojanića i Dragicu koji iako više nisu zajedno uživaju u sreći koju su im zajednička deca priredila.

Foto: Printskrin/Jutjub/Estrada Bum

 

Reklo bi se, zato, da su prva supruga Miloša Bojanića i pevač u sasvim dobrim odnosima iako su još davno u emotivnom smislu oboje nastavili dalje. Dragicu već dugo gotovo niko nije mogao videti u medijima, pa je pomenuta proslava bila idealna prilika da saznamo kako izgleda prva supruga Miloša Bojanića.

BONUS VIDEO:

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".