Фудбалери Арсенала у 14. колу енглеске Премијер лиге дочекују екипу Нотингем фореста, у току је 60. минут, а тренутни резултат је 4:0. 

"Тобџије" су фантастично отвориле утакмицу и већ је у петом минуту меча Мартинели довео вођство домаћину. 

Млади Бразилац је одлучио да овај погодак посвети бившем саиграчу који је недавно рањен у нападу у италијанском тржном центру. Наиме, он је био у куповини са породицом када га је ножем избо помахнитали нападач. Поред Марија, повређено је још пет особа. 

Мартинели је прославио погодак са дресом Марија. 

Фото: Принтскрин/Арена спорт

 

Јуче се у италијанским медијима појавила информација да је Мари оперисан и да се успешно опоравља од повреде. Ипак, остаће под надзором лекара. 

- Оваква повреда мишића захтева два месеца паузе пре него што особа може да се врати физичким активностима - стоји у саопштењу Монце.

Фото: Танјуг/АП

 

Мари се јавио из болнице и потврдио да се осећа добро, иако се са супругом прошао веома тешке дане.

- Имао сам среће. Видео сам жену испред мене како умире, а то сам могао бити ја. Водио сам своје дете у колицима, а онда осетио оштар ударац у леђа. Окренуо сам се и видио човека како испред мене убада другу особу у врат - рекао је Мари нешто раније.

Арсенал се налази у фантастичној форми и тренутно је водећи тим Премијер лиге са два бода више од другопласиране екипе Манчестер ситија. 

БОНУС ВИДЕО: СРПСКИ ВИТЕЗ: Кореографија "делија" на мечу Црвена звезда - Трабзон

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".