Mari je trenutno na pozajmici u Monci, a pre par noći sa porodicom je boravio u šoping centru kada je jedna muška osoba nožem povredila njega i još pet osoba.

Jedna osoba je u bolnici i preminula dok Marijeve povrede nisu bile opasne po život.

Mari je operisan i ostaće pod nadzorom lekara.

- Ovakva povreda mišića zahteva dva meseca pauze pre nego što osoba može da se vrati fizičkim aktivnostima - stoji u saopštenju Monce.

Mari se javio iz bolnice i potvrdio da se oseća dobro, iako se sa suprugom prošao veoma teške dane.

 

 

- Imao sam sreće. Video sam ženu ispred mene kako umire, a to sam mogao biti ja. Vodio sam svoje dete u kolicima, a onda osetio oštar udarac u leđa. Okrenuo sam se i vidio čoveka kako ispred mene ubada drugu osobu u vrat - rekao je Mari nešto ranije.

Takođe, italijanski mediji objavili su juče da je junak bio bivši fudbaler Masimo Tarantino koji je uspeo da razoruža napadača nakon krvavog pohoda, te je nesebično krenuo na njega iako nije bio uopšte naoružan.

La Gazeta delo Sport piše da je bivši igrač Napolija i Bolonje uspeo da savlada napadača iako je pokušao i njega da povredi. Uzeo mu je nož iz ruku i oborio ga na pod i zadržao dok se policija nije pojavila.

Što se tiče Tarantina on je u Seriji A odigrao 203 utakmice, a ovaj 47-godišnjak je najbolje dane karijere proveo u Napoliju i Bolonji. Takođe, na leto 1997. godine pojačao je Inter, ali je za ovaj klub odigrao samo dva meča i napustio ga je nakon svega šest meseci.

Tarantino je trenutno šef sportskog segmenta u SPAL-u i bio je najzaslužniji što je ovaj klub nedavno za novog trenera doveo Danijelea De Rosija.

29-godišnji Mari je španski internacionalac koji je ove sezone na osam nastupa u Seriji A postigao jedan gol. U njegovom ugovoru stoji da će Monca morati da otkupi ugovor od Arsenala ukoliko izbori ostanak u Seriji A.

 

 

BONUS VIDEO:

Velika zastava Kuča na meču Zvezda - Trabzon

(Sportsport.ba)

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".