Fudbaleri Arsenala u 14. kolu engleske Premijer lige dočekuju ekipu Notingem foresta, u toku je 60. minut, a trenutni rezultat je 4:0. 

"Tobdžije" su fantastično otvorile utakmicu i već je u petom minutu meča Martineli doveo vođstvo domaćinu. 

Mladi Brazilac je odlučio da ovaj pogodak posveti bivšem saigraču koji je nedavno ranjen u napadu u italijanskom tržnom centru. Naime, on je bio u kupovini sa porodicom kada ga je nožem izbo pomahnitali napadač. Pored Marija, povređeno je još pet osoba. 

Martineli je proslavio pogodak sa dresom Marija. 

Foto: Printskrin/Arena sport

 

Juče se u italijanskim medijima pojavila informacija da je Mari operisan i da se uspešno oporavlja od povrede. Ipak, ostaće pod nadzorom lekara. 

- Ovakva povreda mišića zahteva dva meseca pauze pre nego što osoba može da se vrati fizičkim aktivnostima - stoji u saopštenju Monce.

Foto: Tanjug/AP

 

Mari se javio iz bolnice i potvrdio da se oseća dobro, iako se sa suprugom prošao veoma teške dane.

- Imao sam sreće. Video sam ženu ispred mene kako umire, a to sam mogao biti ja. Vodio sam svoje dete u kolicima, a onda osetio oštar udarac u leđa. Okrenuo sam se i vidio čoveka kako ispred mene ubada drugu osobu u vrat - rekao je Mari nešto ranije.

Arsenal se nalazi u fantastičnoj formi i trenutno je vodeći tim Premijer lige sa dva boda više od drugoplasirane ekipe Mančester sitija. 

BONUS VIDEO: SRPSKI VITEZ: Koreografija "delija" na meču Crvena zvezda - Trabzon

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".