Иако му је тек 22 норвешки фудбалер Ерлинг Халанд важи за једног од најбољих, ако не и најбољег фудбалера.

Просто је невероватно са којом лакоћом постиже голове у најјачој лиги на свету Премијер лиги. На терену је права звер, а разлог зашто делује као терминатор, уз пажљиво бирану исхрану, је невероватна опсесивност према одређеним стварима.

Норвежанин добро пази на своје тело и од раније је познато како има одређен систем и дневни план који укључује посебну исхрану. Сада је откривено да је Норвежанин опседнут квалитетом сна. Халанд сматра да је сан битнији од било чега у животу и уверен је да му добар одмор побољшава учинак на терену.

Нападач Манчестер ситија увек леже између 22 и 22:30 часова, осим када игра утакмице Лиге шампиона. Све електронске уређаје искључује далеко пре одласка у кревет и недоступан је за било кога у периоду док спава. Током ноћи на прсту носи посебан уређај који му мери квалитет сна, промену температуре, стрес и откуцаје срца. Цена тог уређаја који изгледа као прстен је 400 долара.

Стручњак за спортску науку Калум Валш коментарисао је Халандову опсесивност.

"Он је екстремна верзија Златана Ибрахимовића. Рецимо да је ниво Кристијана Роналда у свим аспектима".

Такође, Халанд сатима пре изласка ван куће носи посебно дизајниране наочаре које блокирају високу енергију коју емитују природна светла и дигитални екрани.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".