Певач Дарко Лазић (30) већ неко време привлачи велику пажњу јавности својим бурним животом.

Фолкер ужива у љубави са новом девојком Катарином, а сада је открио да је оргијао у Цириху са 12 жена.

Лазић тврди је спавао са најлепшим женама из јавне куће, те да се и данас радо сећа тог периода.

- Кад сам боравио у Цириху прошле године због посла, испунио сам себи једну од жеља, онако, што би рекли, за опуштање. Ноћу сам радио, дању спавао, па смо направили неколико дана паузе да се проведемо и обиђемо град. Неколико другара је било са мном, договорили смо се да одемо у јавну кућу и уживамо за све паре. Те вечери сам је*ао 12 девојака. Кад сам ушао, нисам знао где пре да погледам! Поред мене лежи црнка, бринета, црвенокоса, плавуше. Све што сам могао да замислим! Не зна човек где ће пре! То ми је била велика жеља. Другаре нисам видео целу ноћ, сви су били по собама. Тек ујутру смо се сви нашли и кренули у хотел у ком смо одсели - започео је  Дарко.

Фото: АТА имагес

 

Како је истакао, Лазић је после оргијања, које је трајало целу ноћ, имао проблеме са куком који је оперисао након што је једва извукао живу главу у удесу који је имао пре неколико година.

- Пред јутро ме је много болео кук. Једва сам се кретао од болова, знате да сам имао неколико операција после саобраћајке. Раштимовао ми се кук, а тек по доласку у Србију могао сам с докторима да обавим преглед. Доктор ме је питао шта сам радио, морао сам да му објасним онако увијено. Човек је само почео да се смеје, погледао ме је и рекао: "Дарко, ајде води рачуна! Немој опет да те састављамо. У свему мораш умерено" - присећа се фолкер.

Фото: АТА имагес

 

Дарко је открио да ће у новембру да има још једну операцију, овога пута естетску, јер иде на скидање вишка коже.

- Откако сам нагло смршао, појавио ми се велики вишак коже свуда по телу. Идем да скинем то, заказао сам операцију на једној приватној клиници. С доктором сам се све договорио, не би требало да буде проблема, али, наравно, није наивна ниједна операција. Нова девојка ме бодри, то ми је важно. Мислим да ћу после тога да изгледам много боље - каже певач кроз смех.

Фото: АТА имагес

 

Лазић тврди да би и данас користио опијате као раније, али да не сме јер су га доктори опоменули да може да му нашкоди на дуже стазе.

- Све сам у животу хтео да пробам и пробао сам. Од јавних кућа до наркотика. Сада више не могу ни да попијем како треба, а камоли да конзумирам нешто. То време је прошло. Опет бих се дрогирао, али не смем јер су ми доктори рекли да није добро за мене. Волим да попијем, да се опустим са друштвом, да запалим, али упоредо с тим почео сам да тренирам и водим рачуна о исхрани. Мислим, трудим се да живим што је здравије могуће, али не могу далеко од ових порока које сам набројао - каже Дарко.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Славише Вујића

(С.Телеграф)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".