Фолкер Дарко Лазић гостовао је  у једној емисији и том приликом проговорио о вези са новом девојком Катарином, која је иначе његова стара љубав.

Која је твоја најлепша љубавна прича била до сада? - питала је водитељка.

- То је тешко питање за мене. Ја из првог брака имам ћерку, из другог сина. Ја гледам себе, коначно сам почео да гледам себе. Имам децу, није успело оба пута. Једноставно схватиш да оно што си први пут имао и заволео да је та страст трајала негде потиснута и да се ми после 13 година сретнемо и да почнемо и да је страст већа него икада. То је за мене нешто озбиљно. Мада ми Катарина не верује, али се осети, страст се осети. У срцу ми је свих 13 година - рекао је Дарко.

Фото: АТА имагес

 

- Мушкарци и и жене треба да граде свој заштитини зид и темељ. Има доста мушкараца који воле навалентне жене. Ја кад ми се нека девојка допадне у клубу, прво се распитам да ли има дечка или нема. Ако стоји у друштву мушкараца, онда се распитам да ли јој је дечко или брат - рекао је фолкер, а онда додао:

Фото: Принтскрин/Јутјуб/Pink

 

- Ја сам прошао много тога у животу, Катарина и ја видимо сада да уживамо у многим стварима у којима нисмо уживали са претходним партнерима. Сваки мушкарац тражи стабилну жену, жена је та која држи мушкарца, али му треба јака жена која ће да му даје ветар у леђа - рекао је дарко Лазић.

Подсетимо, певач је упловио у нову везу, за мање од пет месеци након раскида са колегиницом Барбаром Бобак.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Слике из албума Славише Вујића

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".