Оно што је добро познато јесте да је Јана удата више од две деценије, као и да са мужем Иваном има наследницу. Тодоровићева је сада објавила фотографију са мужем на друштвене мреже и одушевила све.

Иначе, Јана и њен муж важе за један од најскладнијх парова на естради, а пар се упознао када је Иван имао 21 годину.

"Ја нисам била за албум, хтела сам да будем с њим, да имамо децу, а он је рекао: 'Не. Ти ћеш да снимиш албум.' Можда његови нису били за на почетку. Плакала сам кад ме запросио, моји су видели да је то то, једва су чекали да мене пребрину, да се не враћам, све су поломили по кући, било је весеље и славље. Свадба је била много касније, тај папир ништа не значи, толико смо година ту где јесмо", причала је Јана у емисији "Сценирање".

Многе се причало о томе колико је певачицин партенер имућан, с обзиром да живе у Дворцу, а она је открила праву истину о капиталу.

"Највеће богатство ми је ћерка. Све друго... Тај дворац који имамо је у власништву мог свекра. Ми смо велика породица и он је један успешан и цењен човек. Одувек сам живела скромно и у том духу васпитавам и своје дете", истакла је она.

Фото: АТА имагес

 

"Иван и ја смо се упознали доле на Косову, где сам ја и живела и певала. Он је дошао да ме чује јер му је требала музика и наравно радна певачица за ресторан који је отварао у Минхену. Чим ме је чуо на прве неке тактове, на прву песму је реаговао. После два сата је пришао и рекао: 'Ти ћеш бити моја или ничија'. Тако је изгледао наш први сусрет и поред тога, ја сам имала везу, што бих сад крила", рекла је Јана једном у емисији "Магазин ИН".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".