Исак Шабановић каријеру је започео у такмичењу "Звезде Гранда" где је стекао велику популарност која је временом све већа.

С обзиром на славу коју је стекао за кратко време, осим посла, певачу не мањка ни обожаватељки.

Фото: Инстаграм принтскрин/isakciksy

 

- Сада се добро браним од њих (смех). Донекле сам се навикао на популарност, заправо сам научио како да се понашам у ствари. Мало ми је дошло до мозга све, али немам у глави да сам ја нека звезда. Мада једино што ми смета је када сам у центру пажње и дођем негде гледају ме и ако се накашљем (смех), ето мало ми то смета. Наравно, дођу људи да се сликају, али често немају обзира, приђу ми док једем, док су ми пуна уста. Све у свему много ми је требало да се навикнем, али сада се опуштам максимално и хоћу да живим - рекао је Шабановић, па открио са ким од колега би волео да сними дует.

Фото: Јутјуб принтскрин/Grand News Tv Grand

 

- Стварно не знам…Не бих превише експериментисао и ја мислим да у овој ситуацији нисам ја тај који треба да пита неког за дует. То није лажна скромност, али ко сам ја да питам, а ако мене неко пита од ових већих и старијих колега и звезди, зашто не бих. Или рок, али може и народњак неки, типа песме "Јорговани" и "Лопов, лопова" - завршио је Исак.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Момчило Бајагић Бајага - ретроспектива каријере

(Grand online)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".