На нашој сцени преовладавају жене и убедљиве су рекордерке, а међу њима је на првом месту певачица Маја Оџаклијевска, која је наводно имала 12 бракова, како је сама рекла једном приликом.

Наиме, Маја се повукла са јавне сцене пре две деценије, али још понекад гостује у емисиијама. Тако је у једној отворила душу и испричала како је остављала мушкарце у свом животу.

Фото: Милутин Лабудовић

 

 

- Имала сам 12 такозваних бракова. Како дође онај моменат да крене звоцање или понашање које ми се не допада, ја трпам све ствари у кесе за дубре и кажем: "Ствари су ти испред." Ћао, довиђења и нови брак. Моја мајка је говорила: "Један се отегао, други се протегао" - рекла је певачица.

Зорица Брунцлик успела је да пронађе љубав свог живота и већ годинама је у браку са Мирољубом Аранђеловићем Кемишом, а пре њега је била у неколико бракова.

Фото: Петар Милошевић

 

 

Наиме, први муж био јој је хармоникаш Зоран Тутић, који је био шеф оркестра са којим је у том периоду наступала. У браку са Зораном Зорица је добила сина Ђорђа Тутића. Овај брак није дуго потрајао, па је певачица пронашла срећу са других хармоникашем Љуби Кешељом са којим је такође добила дете, ћерку Миљану.

Прва велика љубав коју је Беквалчева крунисала браком била је она са ватерполистом Данилом Икодиновићем. Заједно имају ћерку Хану, а све је кренуло по злу након несреће спортисте. Неколико година касније Беквалчева је заволела Љубу Јовановића.

Фото: АТА имагес, Јутјуб принтскрин/NOVA VIDEO

 

 

Њихова веза привлачила је велику пажњу јавности, посебно због тајног венчања које су имали. Ипак, убрзо је дошло и до развода. Последњи брак и развод изазвали су ипак највише пажње. Наташа се трећи пут удала, овог пута за Луку Лазукића. Имали су бајковито венчање на Ибици. Наташа је убрзо остала у другом стању и родила ћерку Катју. Међутим, једне вечери, како је певачица тврдила, претрпела је насиље, након чега га је она тужила и одмах поднела захтев за развод брака.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Ретко виђене слике са Цецине и Арканове свадбе

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".