Позната је по хитовима "Воли ме, не воли", "Да не види она", "Ти ми ниси сигуран", "Богата позната", а публици је ипак најомиљенија балада коју је снимила са са Ацом Лукасом, "Нико као ти", након које су покренуте и спекулације о романси са певачем.


Певачица је одувек била у жижи интересовања свих медија, а ова лепотица из Ваљева харала је естрадом и градским локалима, те је прва на сцени добила надимак "краљица сплавова". Причало се и да је била миљеница жестоких момака, којима је често певала на прославама, али је једном приликом испричала и да је њихова удварања оштро одбијала.

- Свима! Рекла сам сваком ко је покушао да ми наметне тако нешто. Једноставно сам рекла да то није музика, и никад нисам била изричита и безобразна према њима. Ми смо се сви сродили тако, они су свакодневно долазили да ме слушају и прихватили су те моје ставове. Ја сам желела да се људи забаве и добро проведу на мом наступу, а не да правимо проблеме и изазивамо такве ситуације, а управо би се то десило да сам испуњавала жеље и певала све што би неко пожелео. Баш због свега тога, ја сам то што јесам, рекла је она и открила због чега је била обезбеђење своме бенду!

Фото: Д. Миловановић

 

Данијелину каријеру испратили су и бројни скандали, а највећи је био онај када је 2012. године ухваћена у вожњи под дејством алкохола.

Она је наводно имала 1,84 промила у крви. Писало се и да је била бахата, да је претила полицији и да их је вређала због чега су је привели и затворили. У затвору је тада провела једну ноћ, а Данијела је касније истицала да није била ухапшена због алкохола нити да је у затвору била због трежњења.

Пошто је често била под стресом и петнаест година је наступала ноћу, штитна жлезда јој је прорадила и проузроковала хормонски поремећај због којег се певачица знатно угојила, те и решила да се посвети здравом животу и избори са вишком килограма.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/srdjantaxibend199

 

Певачица се потом потпуно повукла са јавне сцене, а њено последње појављивање у јавности било је 2016. у неколико домаћих емисија, док је последње фотографије на свом Инстаграму објавила крајем 2017. године.

Испричала њена пријатељица, певачица сада живи у околини Ваљева, тамо је купила кућу и плац и бави се пољопривредом.

"И даље не жели да буде у медијима, па је тако ту кућу купила под другим именом и презименом, е сад, да ли је она сама променила идентитет или је неко други у њено име пазарио ту некретнину, нисам сигурна", рекла је пријатељица.

(Курир)

БОНУС ВИДЕО:

 

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".