Na našoj sceni preovladavaju žene i ubedljive su rekorderke, a među njima je na prvom mestu pevačica Maja Odžaklijevska, koja je navodno imala 12 brakova, kako je sama rekla jednom prilikom.

Naime, Maja se povukla sa javne scene pre dve decenije, ali još ponekad gostuje u emisiijama. Tako je u jednoj otvorila dušu i ispričala kako je ostavljala muškarce u svom životu.

Foto: Milutin Labudović

 

 

- Imala sam 12 takozvanih brakova. Kako dođe onaj momenat da krene zvocanje ili ponašanje koje mi se ne dopada, ja trpam sve stvari u kese za dubre i kažem: "Stvari su ti ispred." Ćao, doviđenja i novi brak. Moja majka je govorila: "Jedan se otegao, drugi se protegao" - rekla je pevačica.

Zorica Brunclik uspela je da pronađe ljubav svog života i već godinama je u braku sa Miroljubom Aranđelovićem Kemišom, a pre njega je bila u nekoliko brakova.

Foto: Petar Milošević

 

 

Naime, prvi muž bio joj je harmonikaš Zoran Tutić, koji je bio šef orkestra sa kojim je u tom periodu nastupala. U braku sa Zoranom Zorica je dobila sina Đorđa Tutića. Ovaj brak nije dugo potrajao, pa je pevačica pronašla sreću sa drugih harmonikašem LJubi Kešeljom sa kojim je takođe dobila dete, ćerku Miljanu.

Prva velika ljubav koju je Bekvalčeva krunisala brakom bila je ona sa vaterpolistom Danilom Ikodinovićem. Zajedno imaju ćerku Hanu, a sve je krenulo po zlu nakon nesreće sportiste. Nekoliko godina kasnije Bekvalčeva je zavolela LJubu Jovanovića.

Foto: ATA images, Jutjub printskrin/NOVA VIDEO

 

 

NJihova veza privlačila je veliku pažnju javnosti, posebno zbog tajnog venčanja koje su imali. Ipak, ubrzo je došlo i do razvoda. Poslednji brak i razvod izazvali su ipak najviše pažnje. Nataša se treći put udala, ovog puta za Luku Lazukića. Imali su bajkovito venčanje na Ibici. Nataša je ubrzo ostala u drugom stanju i rodila ćerku Katju. Međutim, jedne večeri, kako je pevačica tvrdila, pretrpela je nasilje, nakon čega ga je ona tužila i odmah podnela zahtev za razvod braka.

BONUS GALERIJA: Retko viđene slike sa Cecine i Arkanove svadbe

 

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".