Дан након што се вратио кући својој трудној вереници Кристини Спалевић, Голубовић се огласио и поделио прве утиске након напуштања "Задруге".

- Добро сам. Са женом сам, шетамо и идемо у набавку. Нормално је све и осећам се као да се ништа није догодило.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Голубовић је свестан ситуације прокоментарисао своје понашање према Ћертићу и нагласио да је на првом месту као човек био испровоциран, али и признао да се не би кајао чак и да га је убио.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Урош је једно г*вно које време малтретира људе око себе. Он је врсни садиста који је убачен у "Задругу". Вређао је људе, поливао их водом и врелим чајем, бацао им храну, веш и гардеробу у ђубре, а некима је и крао изузетно вредне ствари. Па он је човеку из темена и из меса ишчупао прамен косе, шта више да кажем? Нисам могао да гледам и зато сам онако реаговао, а не би ми било жао и да сам га убио. Робијао бих, али би ми у посету долазили родитељи оних људи које је мучио - без длаке на језику и фаталистички је Голубовић описао дане иза себе и своја осећања према каскадеру.

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

Кристијан је истакао и да је разговор у полицији прошао у мирном тону и открио зашто је био приведен.

- На информативни разговор сам ишао у својству грађанина. Питали су ме да ли сам тукао Ћертића, а ја сам рекао да сам помагао обезбеђењу да спречи насилника да врши насиље. То је било све, а Урош ако сматра да сам га тукао, нека поднесе приватну тужбу против мене, па ћемо видети јесам ли или нисам - завршио је он.

БОНУС ВИДЕО:

(Ало)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".