Бројне оптужбе ових дана стижу на рачун Радомира Маринковића Такија и његове породице од стране бивших задругара, а након што је ишао линијом мањег отпора и није желео да се сукобљава са доскорашњим пријатељима своје ћерке, Мајин отац је сада ставио тачку на све наводе.

Фото: Јутјуб принтскрин/Задруга оффициал

 

 

Таки се огласио први пут након скандалозних оптужби да је подводио ћерку и истакао да не жели да даје медијски простор људима који су фанови ријалитија.

- То су такве будалаштине да ја немам речи, моја Маја је ријалити звезда и најбитнија тамо. Сви они се каче на нас јер желе да уђу у ријалити. Немају више новца, па сада следи препуцавање преко медије у жељи да се истакну поново. Не желим да им дајем на значају - започиње Таки.

Мајин отац се такође дотакао и свог договора са продукцијом и када улази у ријалити, будући да се доста спекулише о његовом уласку на имање у Шимановцима.

- Све је договорено са продукцијом, чекам позив. Када они буду сматрали да треба да се нађем тамо, ући ћу - истиче Таки, а на питање како гледа на флерт његове ћерке и ожењеног задругара Емила има јасан став.

- За Мају је та прича завршена, видела је она колико има сати, нема код ње нећкања. Дала му је медијски простор и он је полетео, а она га је спустила и ћао - рекао је Таки за "Ало".

Подсетимо, познато је да је Таки улагао у Мајин изглед дуги низ година, а у више наврата је и сам истицао да је заслужан за њене скупе крпице, операције и промену изгледа, а увек истиче и да је веома поносан што је управо он све то ћерки обезбедио, а не неки анонимни спонзор.

БОНУС ВИДЕО:

Ђанију направили круну од пара

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Нпортал.рс".