Он је открио како је протекао њихов сусрет у Нишу, кад је ишао код Кулића да упозна сина, а онда изјавио и да би га Миљана прогањала кад би ушла у "Задругу 6".

Миљана се сада огласила поводом Иванових тврдњи.

- Супер сам, са Ненадом и Жељком сам у играоници, били смо на представи за децу Жељкове генерације, кад се представа завршила, свратили смо до играонице. Имам последице, треба да јачам имунитет, дуг је процес опоравка, надам се да ћу што пре да се опоравим - рекла је Миљана.

Фото: Jutjub принтскрин/Zadruga Official

 

- Слушам шта Иван прича и не могу да верујем. Прича глупости да је са мном био у пијаном стању. Постоји веридба наша, да смо били у вези. Мени је најбитније да имам Жељка. Али нећу дати на себе, докази постоје. Могуће да ме није волео, да је зарад користи био са мном, а сад кад вратим време, не сећам се ни да ли сам га ја волела, вероватно јесам јер сам била у вези са њим. То што прича да бих га ја прогањала, он мене не интересује, ја сам са Ненадом. Ко је он у мом животу, не занима ме. А најсмешније ми је кад каже да ће да виђа Жељка. То му нећу дозволити, имао је 4 године да га посећује, дошао је само два пута, кад се родио Жељко и ове године. Ружно се поставио према детету -каже Кулићева и додаје:

Фото: Јутјуб принтскрин/Zadruga Official

 

- Прво, ја сам га намолила да дође, јер је Жељко питао где му је тата. Горе је по њега то. Он нема никакав осећај за дете. Тијана је почела да се свађа са њим, јер је много везана за њега, мени је било много тешко. Нећу му дозволити да виђа дете. Кад је имао прилике, он је све искористио да би пљувао мене. Њега не занимају ни Жељко, ни Лена - истакла је Миљана.

Фото: Профимедиа, Инстаграм принтскрин/nenadmacanovic_official_fp

 

- У суштини, иначе се не слажем са Золом, али се слажем са тим што је рекао за Ивана. Зола је подмукло ђубре, прикривено зло, а Иван је транспарентно. Кад бих морала да бирам ко је лошији, не бих знала, ту су барабар. Зола је фолирант због народа, све због народа лаже, измишља да сам га звала. А то је било откад... Ја више ценим искреније људе, могу да кажем да су у истом рангу. Зола би био у истом рангу, коцкари и алкохоличари не могу да буду добри очеви, Ивану је алкохол уништио емоције, огуглао је - закључила је Кулићева.

БОНУС ВИДЕО:

(Пинк.рс)

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".