Brojne optužbe ovih dana stižu na račun Radomira Marinkovića Takija i njegove porodice od strane bivših zadrugara, a nakon što je išao linijom manjeg otpora i nije želeo da se sukobljava sa doskorašnjim prijateljima svoje ćerke, Majin otac je sada stavio tačku na sve navode.

Foto: Jutjub printskrin/Zadruga official

 

 

Taki se oglasio prvi put nakon skandaloznih optužbi da je podvodio ćerku i istakao da ne želi da daje medijski prostor ljudima koji su fanovi rijalitija.

- To su takve budalaštine da ja nemam reči, moja Maja je rijaliti zvezda i najbitnija tamo. Svi oni se kače na nas jer žele da uđu u rijaliti. Nemaju više novca, pa sada sledi prepucavanje preko medije u želji da se istaknu ponovo. Ne želim da im dajem na značaju - započinje Taki.

Majin otac se takođe dotakao i svog dogovora sa produkcijom i kada ulazi u rijaliti, budući da se dosta spekuliše o njegovom ulasku na imanje u Šimanovcima.

- Sve je dogovoreno sa produkcijom, čekam poziv. Kada oni budu smatrali da treba da se nađem tamo, ući ću - ističe Taki, a na pitanje kako gleda na flert njegove ćerke i oženjenog zadrugara Emila ima jasan stav.

- Za Maju je ta priča završena, videla je ona koliko ima sati, nema kod nje nećkanja. Dala mu je medijski prostor i on je poleteo, a ona ga je spustila i ćao - rekao je Taki za "Alo".

Podsetimo, poznato je da je Taki ulagao u Majin izgled dugi niz godina, a u više navrata je i sam isticao da je zaslužan za njene skupe krpice, operacije i promenu izgleda, a uvek ističe i da je veoma ponosan što je upravo on sve to ćerki obezbedio, a ne neki anonimni sponzor.

BONUS VIDEO:

Đaniju napravili krunu od para

Za još vesti zapratite nas na našoj zvaničnoj Fejsbuk stranici - budimo "na ti".

Nova dimenzija novosti, vaš "Nportal.rs".