Једна од карактеристика која повезује различите људе је ИНФЈ коју поседује само 2% популације.

Ретко је зато што многи људи не поседују ову особину. ИЊФ људи су описани као емоционално интелигентни и интуитивни, али су такође и мистериозни.. Да бисте знали да ли имате ову ретку особину, погледајте ових пет карактеристика.

1. Сви често мисле да су они екстровертни и отворени

Иако су ИНФЈ интроверти, они су изузетно добри у осећању ствари, имају емпатију и интуицију која их чини веома добрим у друштвеним интеракцијама. Они су веома топли и добродошли, што их чини друштвено прихватљивим. Према томе, они који их не познају сигурно би веровали да су заправо екстровертни.

Фото: Профимедиа

 

Међутим, људи који су им блиски или су добри пријатељи са ИНФЈ-ом знају да име је сваки пут када комуницирају у друштву потребно много енергије, због чега им након тога треба доста времена да ту исту енергију поврате,

2. Њихове одлуке су вођене емоцијама

Они нису практични мислиоци и користе своју интуицију да их води кроз живот. То заправо не значи да они нису способни да размишљају или да имају рационалан приступ стварима, али на крају крајева користе свој осећај, само зато што су веома перспективни и проницљиви. Они бирају назнаке и индикације у ситуацијама које могу укључивати језик тела или речи. Искуство их је навело да науче ствари на другачији начин. Они имају веома суптилан, али снажан начин да схвате делање других људи, што их чини веома разумљивим, љубазним и спремним да опросте. Ово вреди чак и када се људи око њих понашају лоше према њима.

3. Траже савршенство и теже остваривању великих циљева у животу

ИНФЈ су они који верују у давању 100% себе у свему што раде - дају све или ништа! Они ће планирати и извршавати ствари и осигурати да сваки детаљ буде проверен тако што ће дати све што могу. ИНФЈ су они који критику схватају веома лично због начина на који теже савршенству, што их тера да верују да никада не греше. Могли би потпуно одустати од ствари ако стекну осећај да то неће ићи савршено.

Фото: Профимедиа

 

4. Идеалисти су

ИНФЈ верују у бољи свет и очајнички желе да га остваре. Њихове визије и начин на који фокусирају своје мисли чине да изгледају као да су наивне, а други их називају идеалистичним, јер сматрају да ИНФЈ живе у другој зони света, лишени стварности. Они имају чврсту веру да се ствари и проблеми могу решити само ако људи раде заједно, јер имају већу визију и слику, коју већина људи не допушта да види! Они не воле да се упусте у теме које су тривијалне и мрзе чак и да дискутују о малим аспектима друштва јер знају да имају веће ствари о којима треба бринути и размишљати.

5. Или дају све или ништа

Постоји једна ствар која је веома важна за ИНФЈ, и то је да они не узимају ствари које су им важне олако. Било да се ради о односима, каријери или њиховим свакодневним обавезама, они имају јасну слику о свему и не верују у флексибилност када се ради о њиховим обавезама. То их чини мало интензивнијим од било кога другог - јер или дају све од себе или баш ништа, преноси "Стил".

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".