Лав

У октобру ватрени Лавови моћи ће да се максимално истакну у пољу каријере. Ваша радна способност и продуктивност, заједно са активном позицијом, помажу у освајању нових амбиција. Средина јесени за Лавове може бити обележена достигнућима у каријери. Могуће је да ћете добити жељену позицију и постигнете признање међу колегама и надређенима. Међутим, немојте превише дизати свој его, фокусирајте се на нове обавезе.

Фото: Профимедиа

 

Девица

Октобар ће бити месец романтике и љубави за Девице. Усредсредићете се на јачање везе са партнером. Имајући на уму своје професионалне обавезе, можете пронаћи прави баланс и одвојити време за своје најмилије. Ако ваш однос са партнером не иде добро у последње време, можда ће вам заједнички одмор помоћи да поново запалите осећања. Могуће је да ћете до краја октобра сазнати лепе вести које се односе на породицу, пише "Сенса".

Фото: Профимедиа

 

Стрелац

Фокус Стрелца у октобру биће усмерен на јачање професионалних позиција. Успећете да покажете своје снаге и вештине и остварите напредак у каријери. Уз нову позицију доћи ће не само нове одговорности, већ и повећање прихода. Ово ће вам омогућити да направите велике куповине и чак испуните свој стари сан.

БОНУС ВИДЕО:

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".