Гоца Тржан гостовала је у једној емисији и том приликом се дотакла развода и тешког периода кроз који је прошла. Певачица је проговорила и о бившем мужу Ивану Маринковићу.

Фото: В. Данилов

 

- У тренуцима када се пуно писало о мом разводу и мојој вези са Радомиром била сам на неком догађају Мис деколте и била сам у жирију. Поред мене је седео Милан са Твитера. Он ми се извинио и рекао да је пре неки дан твитовао "Боже буди прецизан, баци циглу и погоди Гоцу Тржан и оног њеног мужа". Поред њега седи уредник високо тиражне новине и каже му да је Гоца Тржан високо тиражна личност, ми када објавимо било шта о њој то се купује и чита. У том тренутку момак са Твитера ућути на шта сам ја рекла. И шта ћемо сад? - рекла је Гоца Тржан и нагласила да многе вести везане за јавне личности не пласирају они сами него се често чак извлаче из контекста.

Фото: Сарић С.

 

- Значи ја сам прошла као бос по трњу када је мој развод био у питању. Колико год изгледам као јака структура, то ме је девастирало. Ја сам имала утисак када изађем на улицу да ми на челу пише распуштеница, др***, олош, јер је такву слику, нажалост, стварао мој бивши партнер о мени у медијима и нико није желео да чује моју страну јер сам ја од почетка створила слику у медијима једне отворене, веселе, луде жене која потпуно нема табуе итд - испричала је Гоца на "К1" телевизији, која је приликом развода имала проблем јер је друга страна у тим тренуцима била врло причљива.

БОНУС ГАЛЕРИЈА: Гоца Тржан - ретроспектива каријере

За још вести запратите нас на нашој званичној Фејсбук страници - будимо "на ти".

Нова димензија новости, ваш "Nportal.rs".